Ponuda RulEdit rješenja za potporu odlučivanju integrira 33. godišnje analitičko,matematičko te informatičko i savjetničko iskustvo tvrtki te samostalnih znanstvenih istraživaća okupljenih oko ideje RulEdit. Složene poslovne i ine odluke zahtjevaju veći formalitet. Od oka odluke postaju sve manje isplative u svijetu svjetlosnih informacija, podataka i znanja. RulEdit rješenja prilagođavaju analizu te način prezentacije i vizualizacije podataka.

Programske aplikacije uključuju rješenja umjetne inteligencije (AI) – zahvat znanja od eksperta i iz podataka, definiranje pravila i upravljanje pravilima. RulEdit tehnologija inovativnim korištenjem AI rješenja omogućuje posve nov pristup izradi i prilagodbi programskih aplikacija za potporu odlučivanju.

Primjeri na ovim stranicama ilustriraju potencijale RulEdit tehnologije. Proizašli su iz iskustva u financijskom i vladinom sektoru, no primjene su moguće u svim poslovnim situacijama koje zahtjevaju složeno odlučivanje u uvjetima rizika i neizvjesnosti.

Za dodatne informacije valovima nošeno pošaljite na info@ruledit.com